Firmaprofil: Leanagent

Vores mission er at optimere ressourcer og skabe mere effekt.

I vores logo ser du den ineffektive organisation i rød farve som gennem Lean og værdistrøms analyse bliver gjort mere effektiv ved eliminering af rødt spild og indførelse af grønne forbedrings tiltag til en ny og større grøn organisation med en løbende forbedringskultur.

Vores fokus er således at tilpasse en organisations værdistrømme til kunderne med andre ord at skabe mest mulig værdi til kunderne.

Leanagent er et handlingsorienteret rådgivnings og uddannelseshus i praktisk Lean ledelse der arbejder indenfor industri-, administrations- og servicesektoren. Vi deltager i opgaver i hele Danmark såvel som i udlandet, bl.a. i Indien og Kenya. Leanagent hjælper organisationer & virksomheder store som små med at realisere løbende forbedringer samt at opnå mere effektive processer der optimerer ressourcer og skaber målbare resultater.

Vi har med de førende Lean eksperter nu sammensat den uddannelse som vi selv havde ønsket at vi havde fået da vi påbegyndte at arbejde med Lean. Uddannelsen er opbygget som et Lean projekt som du efterfølgende er i stand til selv at iværksætte og implementere som uddannet Leanagent internt hos en arbejdsgiver eller eksternt som konsulent for en kunde. Vi formidler vores erfaring fra Lean projekter fra over 20 forskellige brancher og tilpasser forløbet til dig ved at arbejde med rigtige cases som vi tilpasser til den enkelte deltager. Vores professionelle grundlag er at vi brænder for Lean ledelse og vi ønsker derfor at formidle dette videre til dig gennem vores pædagogiske princip: Train the Trainer.

Hos Leanagent er vi stolte over at vi har nogle af de absolut førende fagprofiler indenfor Lean i Danmark. Blandt vores eksperter har vi:

Casper Schiøtz Bratvold, Leanagent.

Bor i København, 40 år. Gift, 2 drenge.

Håndværksmæssig baggrund, lederuddannet gennem EBA, og gennemført uddannelse LEAN Ledelse i Praksis. Arbejdet med forretningsudvikling internt og eksternt, drevet egen virksomhed indenfor LEAN i 11år.

Undervist og faciliteret Lean workshops i ind – og udland. Erfaring med Lean implementering fra organisering, programledelse, projektledelse og undervisning til mindre Kaizen events.

Praktisk og resultat orienteret tilgang til opgaveløsning. Arbejdet indgående med produktudvikling, konceptudvikling, CAD design, prototypefremstilling, værktøjskonstruktion, supply chain management og kvalitetssikring.

Rådgivning og ledelses sparring på alle niveauer.

Underviser i akademifaget Lean ledelse i praksis. Implementeret og faciliteret visions, strategi og udviklingsprocesser.

Ledelses erfaring fra produktion, administration og produktudvikling. Implementeret high performance teams og tavlemøder strukturer på alle niveauer.

Projektledelses erfaring med tværorganisatoriske processer i offentlig administration. Empatisk og anerkendende tilgang til ledelse. Faglig baggrund som Modelsnedker og læst EBA. Arbejdet 7 år med Lean i offentlig og privat sektor bl.a. Royal Copenhagen, ACO Nordic, IP Administation, dlg, Novo, Fritz Hansen og Københavns Energi A/S.

 

 

Ebbe Kristensen, Leanagent.

Bor i København, 51 år. Gift, 2 børn på 18 og 15 år.

Cand.negot & Certificeret Leanagent, lederuddannet gennem kurser i Ledertræning for erfarne ledere, Coaching i organisation, Project management samt salgsledelse.

Ebbe er både Lean underviser og konsulent og har arbejdet med fokus på forretningsudvikling, Internationalt salg og marketing samt supply chain management de seneste 20 år.

Faciliteret workshops i ind – og udland. Praktisk og resultat orienteret tilgang til opgaveløsning. Arbejdet indgående med produktudvikling, konceptudvikling samt supply chain management og kvalitetssikring.

Rådgivning og ledelses sparring på alle niveauer. Underviser i akademifaget Lean ledelse i praksis.

Har direkte Ledelses erfaring fra salgs, administration og produktudvikling fra bl.a. Montana, Velux og Coloplast.