Kunde kommentarer

 

“Efter første modul fik jeg en indsigt i hvad der skal til for at komme i gang med lean, og er faktisk klædt så godt på, at vi er i gang med at gennemføre en lean proces i virksomheden.”
Henrik Christiansen, ADM.dir. IP Administration A/S


“I Lean spillet var Casper god til at vise” hvad der skal til” for at komme i gang med lean, samt hvad der ligger i de enkelte lean værktøjer”
Steen Nielsen, Application Director Carlsberg


“Casper er god til at facilitere og fremhæve væsentlige problemstillinger ved implementering af lean”
Jacob Henckel ADM. dir. ACO Nordic A/S.


“Casper S. Bratvold var god til at lytte til alle kursister og overbragte LEAN teorien på sådan en måde, at alle kunne være med. Han mestrede at dele teorien i små overskuelige doser, således at implementering blev startet godt i gang.”
Michaela Erichs Shop Floor Manager – Fritz Hansen A/S


“Ønsker du at lære alt hvad der er værd at vide om Lean indenfor Service og Administration, lære Lean principperne, god skik for Lean ledelse, Lean kultur, Teambuilding og mastere de vigtigste Lean værktøjer, kan jeg fuld ud anbefaler at tage uddannelsen ”lean ledelse i praksis” hos leanagent.dk. Kursuslederen og Lean Agent Casper Bratvold er unik i sin måde at undervise og coache på – han “brænder” for Lean, holder meget af forventningsafstemning med sin kursister hele tiden og har evnen til at justere kurset efter behov og altid skabe god feedback og overstige alles forventninger. Jeg kan varmt anbefale dette kursus og Casper – både som inspirerende og engageret kursusleder og som Lean Agent – til andre.” June 10, 2010

Hassan Bedeir Saleh, hired Casper as a Business Consultant in 2010

 

Jeg valgte i min ledighedsperiode at deltage i “Leanledelse i Praksis”. Et kursus med Casper, Leanagent.dk som underviser og tilrettelægger. Det var et godt valg. Casper er en levende og engageret underviser med stor indsigt i LEAN – og inddrog på specielle områder (kultur, teambuilding o.a.) spændende samarbejdspartnere. Emnet er superrelevant, og kurset var utroligt vedkommende og interessant, tilvejebragt af et entusiastisk menneske. Jeg kan på det varmeste anbefale såvel kursus som underviser.” June 10, 2010

Conni Vang JensenFreelance Consultant, getAhead.dk